BANG & OLUFSEN

ACCESSOIRES

Van een eenvoudig kabeltje tot het 

van uw muzieksysteem.

Zoals u zult begrijpen zijn er voor veel artikelen van Bang & Olufsen een keur aan accessoires te verkrijgen is, van klein tot groot. Denk hierbij aan vele soorten frontjes voor zo'n beetje alle speakers uit het assortiment, muurbeugels, vloerstands, dopjes voor oortelefoons, oorschelpen voor hoofdtelefoons en ga zo maar door. Teveel om op te noemen en af te beelden op onze website.

Maar er zijn ook een aantal accessoires die wij u zeker even willen laten zien en die veel toe kunnen voegen aan uw (bestaande) set en hiervan zelfs het (nieuwe) hart kunnen vormen, zoals bijvoorbeeld de Beosound Core. 

PS_Halo_Alu_Wall_Hero.tif.jpg

ACCESSOIRES

Beoremote One

De Beoremote One geeft je volledige controle over je kijk- en luisterervaring en voorziet je onderweg ook van nuttige informatie. Bronnamen, luidsprekergroepen, ondertitelingsopties en andere nuttige informatie verschijnen allemaal automatisch op het OLED-display in je hand.

Prijs: € 300,-

brone-16fl-01_46269991204_o.jpg
PA_Halo_Bronze_Table_front.tif.jpg

Beoremote Halo

Bedoeld om zowel op te gaan als op te vallen in uw interieur, is het concept achter de Beoremote Halo een combinatie van magie, ambacht en materialen met een uitstekende controle van uw Bang & Olufsen muzieksysteem. De prachtige aluminium ring die het scherm omringt zorgt voor een eenvoudige volumeregeling. Draai hem naar links of naar rechts en het display geeft de volumeniveaus aan.

Prijs: € 750,-

Innuos Zen Mini CD Ripper

Met de producten van Innuos zijn al uw bestaande cd's op een eenvoudige manier te digitaliseren, bewerken en af te spelen. De Zen Mini is ontworpen voor muziekliefhebbers die vooral willen genieten van hun muziek op een multiroom-systeem van bijvoorbeeld Bang & Olufsen.

De Zen mini beschikt standaard over een interne harde schijf van 1 TB, deze is naar 2 TB uit te breiden. Schuif uw cd in het slot, wacht een aantal minuten en begin meteen te genieten van de muziek op een geheel nieuwe wijze. De informatie van de cd zoals titel, artiest en de albumhoes wordt automatisch toegevoegd.

Prijs: vanaf 1.095,-

Innuos_ZENmini-Mk2_perspective.30f9544cb

Beosound Core

Met Beosound Core staat er niets tussen uw muziek en uw geliefde luidsprekers. Stream rechtstreeks vanaf uw favoriete muziek-apps op uw telefoon, via ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay of bluetooth, of speel je eigen digitale muziekcollectie af via DLNA: alleen het allerbeste voor uw Beolab-luidsprekers.

Beosound Core geeft muziek weer in ultrahoge resolutie om de beste digitale streamingkwaliteit te leveren die we ooit hebben geboden.

Prijs vanaf € 799,-