Beolab 20 | Bang & Olufsen Ynter | Alkmaar en Haarlem

Beolab 20

Flexibele draadloze luidspreker die delicate hoge tonen en krachtige lage tonen combineert voor een volledig akoestische impact.

De kroon op de Beolab 20 is de akoestische lens die een vloeiend hoogfrequent geluid levert in volle 180 graden. Het resultaat is een compromisloze luisterervaring in uw hele kamer en veel meer vrijheid bij het plaatsen van uw luidspreker voor een optimaal geluid.

Er zijn maar weinig luidsprekers die kunnen wedijveren met de formidabele combinatie van kracht en evenwicht van de Beolab 20. De kern van zijn verfijnde akoestische prestaties is een op maat gemaakte digitale geluidsmotor, die is verfijnd om elk afzonderlijk onderdeel in deze draadloze luidspreker te optimaliseren.

De Beolab 20 is een werkelijk krachtige luidspreker, ontworpen met een elegant en verrassend compact uiterlijk. Met het lichaam bijna volledig gedrapeerd in hoogwaardige stof naar keuze, past deze stijlvolle luidspreker zich gemakkelijk aan zijn omgeving aan.

Om nauwkeurige en intensieve bassen te leveren zonder het risico van beschadiging van uw luidspreker bij hoge volumes, bewaakt en past onze Adaptive Bass Linearisation-technologie de basprestaties van de luidspreker voortdurend aan.

Kenmerken:

Elke luidspreker zal anders klinken, afhankelijk van zijn positie in een kamer. De Beolab 20 is voorzien van onze innovatieve ruimteaanpassingstechnologie die de audioprestaties optimaliseert op basis van de daadwerkelijke plaatsing van uw luidspreker in een hoek, tegen een muur of vrijstaand.

 

Technische Specificaties

Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet?

Schrijf u dan nu in en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!

LinkdedIn.jpg
Insta Ynter.png
facebook [Omgezet] Ynterkopie.png

Hoewel met zorg samengesteld zijn de genoemde prijzen op deze website niet bindend. Het assortiment wijzigt met enige regelmaat.

©2021 by Bang & Olufsen Ynter - Webdesign by DiditMedia