Beoremote One

Gegarandeerde kwaliteit

Beoremote One is de handige controller voor uw gehele Bang & Olufsen-opstelling. Volledig programmeerbaar naar uw specifieke behoeften. Het is úw afstandsbediening, u beslist dus hoe u deze wilt gebruiken.

De Beoremote One geeft je volledige controle over je kijk- en luisterervaring en voorziet je onderweg ook van nuttige informatie. Bronnamen, luidsprekergroepen, ondertitelingsopties en andere nuttige informatie verschijnen allemaal automatisch op het OLED-display in je hand.

Als je de afstandsbediening vasthoudt, merk je meteen het verrassend slanke gevoel en de gladheid van de aluminium behuizing. Alles perfect gewogen in je hand. Beoremote One is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: hoogglans en zijdeachtig mat.


De Beoremote One werkt met zowel Bluetooth- als IR-opdrachten om al uw Bang & Olufsen-producten te bedienen, zowel nieuw als klassiek. Bluetooth is alleen beschikbaar met compatibele producten.

Kenmerken:

Designer

Torsten Valeur, Valeur Designers

Dimenstions / Weight

33mm x 243mm x 16mm/144g

Colours

Aluminum, high gloss and silky matt

Languages

20 languages

Resolution / Colour

OLED, monochrome, 1.3” aspect ratio 1:1 128x128 pixels.

IR frequencies

455 kHz for Bang & Olufsen products.

Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet?

Schrijf u dan nu in en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!

LinkdedIn.jpg
Insta Ynter.png
facebook [Omgezet] Ynterkopie.png

Hoewel met zorg samengesteld zijn de genoemde prijzen op deze website niet bindend. Het assortiment wijzigt met enige regelmaat.

©2021 by Bang & Olufsen Ynter - Webdesign by DiditMedia