BANG & OLUFSEN

OOR- & HOOFDTELEFOONS

Van 300 tot 800 Euro

De hoofdtelefoons van Bang & Olufsen zijn ontworpen om geluid weer te geven zoals de artiest dat voor ogen staat; authentiek en krachtig, zonder tweaks of te zware accenten. Geluidskwaliteit waar je simpelweg geen genoeg van krijgt. Bang & Olufsen gebruikt voor zijn hoofdtelefoons uitsluitend met zorg geselecteerde top-materialen, zoals echt leder, geheugenschuim, titanium, geanodiseerd aluminium en zacht lamsvel. Het minimalistische design is opvallend stijlvol en de bediening supereenvoudig.

Waar bent u naar op zoek? Klik hier uw keuze aan:

Oortelefoons

Hoofdtelefoons

Beoplay H4

Uitstekende kwaliteit binnen handbereik

De Beoplay H4 combineert het erfgoed van Bang & Olufsen van geluidstechniek, vakmanschap en design met stembediening. De H4 levert een onberispelijke balans tussen pure expressie en geavanceerde technologie en geeft u de eenvoud van schitterend geluid dat u overal mee naartoe kunt nemen.

Prijs: € 300,-

Let op: TIJDELIJKE aanbieding !!

Beoplay H9 rd. Gen.

Stilte, comfort en bedieningsgemak

De H9 biedt je de Bang & Olufsen Signature Sound, heeft een intuïtieve touch-interface, een verwisselbare batterij en is gemaakt van luxe materialen, zoals geanodiseerd aluminium en 100% echt leer dat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Ongeacht of je de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld, de H9 draadloos of met kabel beluistert, het precieze en krachtige geluid zal je iedere keer weer versteld doen staan.

Van € 500,- voor € 350,- *

Beoplay H95

De mooiste en beste hoofdtelefoon ter wereld

De H95 is afgestemd door onze toonaangevende geluidstechnici en levert uitstekende geluidsprestaties met titanium drivers en een perfecte draadloze Bluetooth 5.1-verbinding. Met de elegante en intuïtieve gebruikersbediening kunt u in een hand-omdraai schakelen tussen ruis-onderdrukking en transparantie-modi en andere functies bedienen.

Prijs: € 800,-

44338022311_40e477aaf2_c.jpg

Beoplay E6

Lichtgewicht, in-ear, draadloze oortelefoon, ontworpen voor een dynamische en actieve levensstijl. De E6 is volledig aanpasbaar, heeft een goede en ergonomische pasvorm en is gemaakt om dagelijks en onderweg te dragen.

Prijs: € 200,-

47809088811_2ca09aca9b_c.jpg

Beoplay E6

Motion

De E6 Motion is gemaakt van eersteklas materialen met een machinaal bewerkte aluminium plaat die op de behuizing van de oortelefoon is gemonteerd. Ontworpen om zweet, vocht en slijtage te weerstaan, is de behuizing zelf gemaakt van getextureerd rubber en polymeer.

Prijs: € 200,-

 
 

Beoplay E8

3rd. Gen.

De Beoplay E8 3rd. Gen. zit boordevol technologie en biedt zowel de Bang & Olufsen Signature Sound als 35 uur afspeeltijd.

De compacte en krachtige oor-telefoon biedt u een superieure muziekbeleving en bevat eersteklas onderdelen en functies in een schitterend design.

Prijs: € 350,-

Beoplay E8

Sport

De E8 Sport heeft een krachtige B&O Signature Sound in alle weersomstandigheden en een toonaangevende batterijduur van in totaal zo'n 30 uur. De pasvorm kan worden aangepast en hij is ontworpen voor sport. De aanraakbediening is intuïtief en werkt perfect.

Prijs: € 350,-

Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet?

Schrijf u dan nu in en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!

LinkdedIn.jpg
Insta Ynter.png
facebook [Omgezet] Ynterkopie.png

Hoewel met zorg samengesteld zijn de genoemde prijzen op deze website niet bindend. Het assortiment wijzigt met enige regelmaat.

©2021 by Bang & Olufsen Ynter - Webdesign by DiditMedia