IMG_3288 film.jpg
U bent
van harte welkom
in onze
spiksplinternieuwe
winkel in 
Haarlem...
Kom snel eens
langs, de koffie
wordt vers gezet!

Ynter Haarlem

Open sinds maart 2020

In Alkmaar is Ynter al jaren een begrip. Als specialist in audio en video van het Deense topmerk Bang & Olufsen, bouwden wij daar een mooie kring van vooral vaste klanten op. Inmiddels heeft ook Haarlem kennis kunnen maken met Ynter, met een spiksplinter-nieuwe zaak in hartje centrum.

Ynter staat in elk opzicht voor bereikbare kwaliteit, maar ook de kwaliteit van het huismerk Bang & Olufsen is voor iedereen bereikbaar. ‘En dat’, stelt Albert Sebel, ‘is anders dan veel mensen denken.’ De Haarlemse vestiging van Ynter is opgestart met een iets andere insteek dan de zaak in Alkmaar. ‘We zijn hier misschien iets meer gericht op de wat jongere consument, maar uiteraard kunnen we alle leeftijdscategorieën bedienen met ons uitgebreide assortiment’.

Ynter onderscheidt zich niet alleen qua collectie, maar ook qua beleving. Persoonlijke aandacht in een segment waarin massa vaak de norm is. ‘Wij begeleiden de klant nog echt, helpen in het keuze-proces om een product te vinden dat optimaal bij iemand past.’ Dat betaalt zich terug in een mooie en trouwe klantenkring, want wie van kwaliteit houdt en nét iets anders wil dan standaard, komt als snel bij B&O terecht. ‘En als je die kwaliteit eenmaal ervaren hebt, is het heel moeilijk een alternatief te vinden. Dat merken wij. Mensen zijn echt trouw aan ons merk.’

‘Het idee dat Bang & Olufsen duur is, klopt echt niet’. ‘We hebben naast het duurdere segment óók hoogwaardige artikelen voor 'instapprijzen'. ’Het is daarom bijna symbolisch dat de zaak aan de Grote Houtstraat een ‘open winkel’ is. ‘De deur staat open, stap gerust

eens binnen.’

Albert Sebel

Storemanager Haarlem

Bang & Olufsen is het merk dat Peter Bang en Svend Olufsen in 1925 lanceerden.

De twee Denen koppelden revolutionaire looks aan een ongeëvenaarde kwaliteit in beeld en geluid. Door de jaren heen ontwikkelde B&O zich als high-end producent van audio en video. Ynter omarmde als één van de eerste specialisten het Deense merk. Zo veroverde Ynter dus al een vaste plek in Alkmaar en wil dat nu ook in Haarlem. ‘Wij voelden dat daar behoefte aan was, dat de stad al heel lang een mooi bedrijf in audio en video miste’.